You are currently viewing GENERALFORSAMLING AFLYST

GENERALFORSAMLING AFLYST

Classic race Ring Djursland stor ”beklagelig” ændring af ’23 udgaven.

Ring Djursland har tilladelse til 4 motorløb om året hvor der må ”larmes ” fra kl. 8 til 17 lørdag og søndag.

Classic race 2022 blev afviklet over 3 dage, dette har været muligt da man har søgt om at få tilladelse til køre race også om fredagen, uden de store problemer.

Normalt har det været en formssag, som Syddjurs kommune har givet tilladelse til, Ring Djursland har derfor allerede i August 2022, sendt ansøgning om også at udnytte fredagen i 2023 til arrangementet.

Nu har det vist sig at de 2 personer der normalt har håndteret ansøgningen, begge er rejst fra Syddjurs kommune, dette har medført at ansøgningen tilsyneladende er ”strandet” uden at den er blevet behandlet i kommunen rettidigt.

Dette har medført at Ring Djursland ikke har fået tilladelsen til Race om fredagen, men kun Lørdag og Søndag 8 til 17 som normalt.

Derfor har det været nødvendigt at sløjfe træffet i Ebeltoft med følgende kørsel til og på Ring Djursland, samtidigt er paradeklassen også blevet sløjfet.

Det er nu nødvendigt at udnytte den fulde tid lørdag og søndag til selve racet, som tæller til forskellige mesterskaber, hvor der er deltagere fra hele Europa.

Så alt om træffet i Ebeltoft, tur på banen på egen MC, måske senere overnatning i telt ved banen er beklageligvis aflyst, det samme er paradeklassen, som nu ikke kan ”klemmes” ind i programmet.

Classic race er nu et normal motorløb, som du selvfølgeligt stadig kan nyde.

Håber vi alligevel ses derude, selvom vi er skuffede…

Mvh
Poul Jørgensen

Så derfor:

Som i kan læse fra klubbens tovholder er der kommet store ændringer vedr Classic TT Ring Djursland.
Planen var at klubben skulle opsætte et fælles telt uden for indgangen, til hygge fra fredag.  Der skulle generalforsamlingen også havde forgået. Der var en del kritik fra sidste år at man skulle have billet til ræset for at komme til generalforsamling i klubben. Der er taget en beslutning i bestyrelsen om at flytte general-forsamlingen til LAVERDA – BENELLI træffet på MC CAMP FYN.

Mere info vedr dagsordenen til generalforsamlingen fremsendes snarest. 

I alle ønskes en fantastisk LAVERDA sommer med mange MC ture og træf.

De bedste hilsner fra bestyrelsen. Mvh Leif Rygaard.